Serbán Attila karácsonyi koncertje

„Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa-díszítései, édesanyám finom ételei mind-mind kedves emlékeket idéznek bennem. Régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy megalkothattuk ezt a produkciót, és megajándékozhatom ezzel a koncerttel a színházszerető közönséget. Ezen az estén mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dalok, a Csendes Éj, az Ave Maria, a Téli Álomséta vagy az angol nyelvű Santa Claus is coming to town című sláger részben autentikus, részben - hozzám hűen - új hangszerelésben hangzanak el.

 

Külön öröm számomra, hogy a szakma legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci barátom vezetésével, valamint a Jazz And More 30 tagú kórus Lovas Gabriella vezényletével emelik a produkció zenei színvonalát. A koncert sztárvendége Szulák Andrea barátom, aki nagy örömömre újra elfogadta a felkérésünket!

 

Elmondhatatlan érzés, hogy a Békéscsabai Jókai Színházban is megvalósíthatjuk ezt a koncertet, hiszen ide köt életem első címszerepe, a Sztárcsinálók Nérója! Nagyon nagy boldogsággal, és izgalommal várom, hogy újra találkozzunk!

 

Ünnepeljenek velünk! Hangolódjunk együtt az ünnepekre!”

 

Serbán Attila

 

 

 

Stáb – kreatív team:

 

Billentyűk: Bubenyák Zoltán

Gitár: Dajka Krisztián

Basszusgitár: Temesi Berci

Dobok: Végh Balázs

 

„Jazz And More“ kórus

Kórusvezető: Lovas Gabriella

 

Hangmérnök: Mohai György

Grafika: Szabó Dávid

Látvány: Madarász János „Madár“

Zenei rendezés: Temesi Berci - Serbán Attila

Művészeti vezető: Serbán Attila